SPARK Tech Meetup #11

Node.js Edition

SPARK Events 2020

Za 2020. godinu pripremili smo i osmislili razne IT događaje, poput meetupa, tech izložbi, natjecanja u robotici i konferencija. Svi SPARK događaji su besplatni. Raspored za ovu godinu pogledajte na linku.

SPARK škola educira buduće digitalne stručnjake kroz besplatne radionice programiranja, operativnih sustava, dizajna, analize podataka i upravljanja projektima.

SPARK projects program zadužen je za pisanje projektnih prijedloga i provedbu svih projekata koje SPARK school dobije. Ovi projekti pokrivaju različite teme, kao što su obrazovanje, mentorstvo, radionice, događaji i sve druge društveno korisne aktivnosti vezane uz mlade IT entuzijaste i digitalne profesionalce.

Tko smo

SPARK je hub za IT obrazovanje u Mostaru, posvećen studentima i digitalnim profesionalcima. Cilj nam je pružiti kvalitetno informatičko obrazovanje i na taj način povećati konkurentnost bh. tržišta. To radimo kroz naše programe - SPARK school, SPARK events i SPARK projects, organiziranjem različitih radionica, meetupa, natjecanja, konferencija i drugih događaja za cijelu zajednicu.

SPARK Talks Najnovija aktivnost SPARK marketing programa je SPARKTalks. To je niz iskrenih osobnih razgovora s ljudima koji stojeiza naših omiljenih poslovnih priča. Zajedno, SPARK tim injihovi gosti pričaju o osobnom razvoju i karijeri te sedotaknu svih uspona i padova na putu.Naši govornici su popularni i uspješni ljudi iz poslovnog i IT sektora iz regije (Mostar, Beograd, Sarajevo, Zagreb, Split...).

SPARK Talks postoji kao resurs za svakoga tko treba inspiraciju i korisne informacije.